Plataan Geriatrisch Revalidatiecentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Henri Dunantstraat 3 , 6419 PB Heerlen, Limburg

E-mail

Over Plataan Geriatrisch Revalidatiecentrum

Plataan is een innovatief (vernieuwend) revalidatiecentrum, dat zich in het bijzonder richt op uitstekende mensgerichte zorg voor ouderen, die na een ziekenhuisopname vaak nog gebaat zijn bij een korte doch intensieve revalidatiebehandeling. Plataan is onderdeel van zorgorganisatie Sevagram. Plataan beschikt over revalidatieplaatsen voor cliënten met orthopedische en neurologische klachten, long- en hartaandoeningen en psychische stoornissen. Dankzij het flexibele opnamebeleid kan Plataan elk moment haar zorgaanbod afstemmen op de vraag van de cliënt. De geriatrische revalidatiezorg van Plataan is de kortste weg naar uw herstel.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerlen Limburg

Is Plataan Geriatrisch Revalidatiecentrum in Henri Dunantstraat 3, Heerlen Limburg 6419 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6419 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818888]