Saramax initiatief door zorgcliënten en medische professionals goed ontvangen

Door: Saramax  05-03-2009
Trefwoorden: Senioren, Hulpmiddelen, Medische Professionals

Wij willen ons graag aan u voorstellen. Saramax is de nieuwe leverancier (initiatief van B&R Holding en LIOF NV) van een uitgebreid producten aanbod speciaal afgestemd op de medische professionals en ouderenzorg.
Voor wie is Saramax bedoeld?
Verzorgings- en bejaardentehuizen, huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, poliklinieken, ziekenhuisafdelingen, verpleegtehuizen, kortom iedereen die professioneel zorg verleend kan inkoopvoordeel behalen bij Saramax.
Wat kunt U van ons verwachten?
Producten van uitsluitend de beste kwaliteit, zoals 3M verband – en gebruiksmaterialen, maar ook het gehele assortiment Days Healthcare ( van rolstoel, verpleegbed tot mobiele behandelbank) wordt door ons geleverd.
De website www.saramax.nl geeft u direct een compleet overzicht van alle producten. Bestellen is eenvoudig via de website, maar ook telefonisch kunt u ons altijd bereiken voor productinformatie via het gratis nummer 0800 72 72 629. Onze adviseurs komen graag naar u toe, om u middels een persoonlijk onderhoud, Saramax aan u voor te stellen.
Natuurlijk is ook de prijs van belang, het is goed te weten dat u flinke besparingen kunt realiseren. Vraag daarom ook eens offerte bij Saramax aan.
Saramax werkt landelijk.
Via een snel systeem van Internet en logistieke dienstverleners levert Saramax overal in Nederland en België. Vandaag besteld? Binnen 48 uur in huis!

Trefwoorden: Hulpmiddelen, Medische Professionals, Senioren