Uden Psychotherapeut Prof dr M H F van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brederostraat 5 , 6414 EM Heerlen, Limburg

E-mail

Over Uden Psychotherapeut Prof dr M H F van

Welkom bij de Praktijk voor Psychotherapie Prof. dr. M.H.F. van Uden.

Marinus van Uden volgde na zijn studie klinische psychologie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen een vervolgopleiding in de cognitieve gedragstherapie en psychoanalytische psychotherapie. Hij schreef daarnaast een proefschrift over hoe mensen met het verlies van hun partner omgaan en welke rol hun levensbeschouwing daarin speelt.

In Nijmegen was hij o.a. werkzaam als eerstelijnspsycholoog in een gezondheidscentrum. Hij werkte daarna 10 jaar lang bij de afdeling Psychotherapie van de Riagg te Heerlen, thans Mondriaan Zorggroep. Hij heeft daarna een praktijk als vrijgevestigd psychotherapeut te Heerlen opgestart. Naast zijn psychotherapie praktijk is hij parttime werkzaam gebleven bij de universiteiten van Tilburg en Nijmegen.

Hij is BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog, BIG geregistreerd psychotherapeut en BIG geregistreerd specialist klinisch psycholoog. Hij is lid van de volgende beroepsverenigingen:

het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten (NVVP)
de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCT)

Tevens is hij erkend supervisor en leertherapeut van de VGCT en NVP.

Terreinen waar zijn specialismen liggen zijn: stemmingsstoornissen, trauma en verlies-verwerking, fobieën en dwangstoornissen, relatieproblemen. Daarnaast houdt hij zich in het bijzonder bezig met existentiële en zingevingproblematiek (KSGV). Hij werkt met jeugdige, volwassen en oudere patiënten: mannen, vrouwen en echtparen.

In onze vrijgevestigde praktijk zijn de snelheid van de eerstelijnspsycholoog en de deskundigheid van de psychotherapeut in één hand. Dat betekent dat er bij voorkeur kortdurend en klachtgericht wordt gewerkt. Dan kunnen 8 à 10 gesprekken voldoende zijn.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Za - Zo
24 uur open
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uden Psychotherapeut Prof dr M H F van in Brederostraat 5, Heerlen Limburg 6414 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volwassenen diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Volwassenen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6414 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825211]