Aggreko zorgt goed voor EURO 2008 SA

Door: Van Zandvoort Media  03-06-2008
Trefwoorden: Verwarming, Airconditioning, Ventilatie

Aggreko, de grootste verhuurder van apparatuur voor stroomvoorziening, koeling, klimaatbeheersing en olievrije perslucht ter wereld, zal tijdens het a.s. Europees kampioenschap voetbal de stroomtoevoer, verwarming, ventilatie, airconditioning (HVAC) en watervoorzieningen verzorgen op de acht locaties van het toernooi, dat op 7 juni van start zal gaan in Zwitserland en Oostenrijk.

Hiertoe stuurt Aggreko meer dan 100 vrachtwagens met apparatuur naar de speelsteden Wenen, Salzburg, Klagenfurt, Innsbruck, Bazel, Genève, Bern en Z?rich.

Aggreko zal zorgen voor:
• de ononderbroken distribuite van stroom en energie voor alle media-uitzendingen en de accreditatiecentra op de acht locaties waar gevoetbald wordt
• de tijdelijke hoofdtoevoer van stroom en reservestroom, airconditioning, water- en afvalwatermanagement voor alle verzorgingsfaciliteiten op de acht locaties.

Een projectteam heeft dit alles de afgelopen twee jaar voorbereid. Aggreko zet 80 mensen in om alles te installeren en het evenement te begeleiden en meer dan 40 milieuvriendelijke generators, 14MW airconditioning, 150 km elektrische kabels en 350 elektrische distributiepanelen.

Philippe Boisaubert, Managing Director van Aggreko Continental Europe zegt: “We zijn ontzettend blij met dit contract. We kijken ernaar uit om de organisatie van EURO 2008 te steunen in zijn taak om het voetbalkampioenschap vlekkeloos te laten verlopen en om alle beelden ongestoord uit te kunnen zenden voor miljoenen kijkers.”

Over Aggreko
Aggreko plc is wereldwijd de grootste verhuurder van apparatuur voor stroomvoorziening, koeling en klimaatbeheersing en olievrije perslucht. Het helpt bedrijven bij het verhogen van hun rendement door het creëren van kansen, het oplossen van problemen en het verkleinen van risico’s. Aggreko levert 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning. Er werken ongeveer 3.000 mensen vanuit meer dan 120 locaties in 31 landen. In 2007 bediende Aggreko klanten in 100 verschillende landen en behaalde een omzet van ongeveer 1 miljard Euro. Aggreko plc staat genoteerd aan de effectenbeurs in Londen (AGK.L) en heeft zijn hoofdkantoor in Schotland. Bezoek voor meer informatie www.aggreko.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simon Lyons
Global Head of Marketing & Communication Aggreko Plc
T +44 141 2255900
[email protected]

Edwin van Opijnen
Area Sales Manager
Aggreko Nederland BV
Fuutweg 3
4791 PB KLUNDERT
Industrieterrein Moerdijk
Haven 461A
Nederland
T +31 (0) 88 6441 441
F +31 (0) 88 6441 451
[email protected]

Trefwoorden: Aggreko, Airconditioning, Ek Voetbal, Klimaatbeheersing, Olievrije Perslucht, Stroom, Uitzendingen, Ventilatie, Verwarming, Watervoorzieningen,