AVG Wegenbouw Heijen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Grens 7 , 6598 DK Heijen, Limburg
Gennep, Maasduinen

E-mail

Over AVG Wegenbouw Heijen BV

AVG Wegenbouw Heijen BV - De divisie infra levert diensten op het gebied van de infrastructuur in Nederland en Duitsland. Deze staat garant voor goed en snel werk met exacte maatvoering, één en ander vanzelfsprekend in goede samenwerking met opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

De divisie is uit verschillende bedrijven samengesteld:

AVG Wegenbouw Heijen BV
AVG Milieutechniek Heijen BV
AVG Bau Goch GmbH

Het voordeel van deze bundeling is dat grotere gecompliceerde projecten met diverse disciplines uitgevoerd kunnen worden.

Op het gebied van de boven- en ondergrondse infrastructuur levert AVG al jaren maatwerk voor een scala van opdrachtgevers; projectontwikkelaars, industrie, woningbouwers, particulieren en overheden op gemeentelijk-, provinciaal- en rijksniveau.

Of het nu gaat om grootschalig grondverzet, aanleg van wegen of rioolstelsels, het werk wordt uitgevoerd door allround vakmensen, ondersteund door modern materieel en uiteraard volgens de huidige veiligheids- en milieueisen certificering van VCA**, ISO 9001 en ISO 14001.

In toenemende mate vindt, middels het toepassen van secundaire bouwstoffen en cementachtige bindmiddelen, bodemstabilisatie plaats waarbij het eindproduct optimaal bewerkt en verwerkt kan worden.

In samenwerking met de ondersteunende bedrijfsonderdelen kan AVG het werk geheel compleet en uiterst zorgvuldig uitvoeren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AVG Wegenbouw Heijen BV in De Grens 7, Heijen Limburg 6598 DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heijen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heijen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heijen Limburg, 6598 DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815970]