Verkoop CMF Tooling

Door: Cmf Group  10-01-2008
Trefwoorden: Verkoop, Cmf

Persbericht

Van: CMF Group BV
Dartum: 02 januari 2008Op 31 december 2007 heeft de CMF Group BV alle aandelen CMF Tooling Beheer BV (en daarmee ook alle aandelen CMF Tooling BV), door middel van een Management Buy Out verkocht aan Stinges Holding BV.
CMF Tooling, gevestigd in Venray, zal als zelfstandige onderneming worden voortgezet onder de naam “EMD Tooling BV”

De belangrijkste reden voor de verkoop is de focus van beide bedrijven op de eigen kernactiviteiten. Door deze verkoop kan de CMF Group zich volledig richten op de productie van plaatwerkachtige producten en lassamenstellingen met hoge vorm- en plaatstoleranties in haar vestigingen in Nederland en Slowakije. EMD Tooling zal zich zelfstandig kunnen richten op het ontwerpen, produceren en onderhouden van hoogwaardige industriële gereedschappen.

De bedrijven:
De CMF Group bestaat uit een viertal actieve werkmaatschappijen, te weten CMF Janssen BV (Heijen), CMF Systems BV (Middelharnis), CMF Special Welding BV (Middelharnis) en CMF Slovakia sro (SK-Roznava). Met circa 140 medewerkers en een omzet van circa € 23 mln richt de groep zich op de productie van “Sheet Metal Fabrications” voor de algemene machine- en apparatenbouw.

EMD Tooling BV richt zich met circa 28 werknemers en een omzet van circa € 3,5 mln op het ontwerp en de productie van hoogwaardige industriële gereedschappen.


CMF Group BV
Hoogveld 18
6598 BL Heijen
Tel: 0485-550118
Contactpersonen: A. Janssen
Drs. B. Beljaars


EMD Tooling BV
Keizersveld 20
5803 AN Venray
Tel: 0478-556555

Trefwoorden: Cmf, Verkoop,