TLight BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Groote Heeze 33 B , 6598 AV Heijen, Limburg
Gennep, Maasduinen

E-mail

Over TLight BV

TLight is een jong en dynamisch bedrijf dat gestart is in 2005 en van meet af aan een interessante groei heeft doorgemaakt. Dit bezorgt ons de drive om onze (tevreden) klantenkring nog verder uit te bouwen.

Onze klanten:
Wij zijn vooral gericht op de industriële markt: (afbouw-)bedrijven, winkels. Maar ook instellingen, overheden, scholen en VVE’s behoren tot onze klantenkring.

Gericht op de klant:
Wij hebben onszelf als opdracht gesteld er te zijn voor de klant. Wat dat betreft kunt u, indien gewenst, rekenen op een adequate beantwoording van uw vragen en een gratis advies, waarbij meegedacht wordt met de klant

Kwalitatief hoogwaardige producten......
Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige verlichtingsartikelen, zoals: TL-armaturen, TL-lampen (waaronder ook een uitgebreid pakket LED-verlichting), noodverlichting, inbouwspots, downlighters, vrijwel alle bijbehorende lichtbronnen van bekende merken zoals Philips en Osram, draad, kabel en installatiemateriaal.

......voor een absoluut interessante prijs:
Onze sterkte is dat we het bovenstaande kunnen combineren met een uiterst interessant aanbod qua prijs. Kijk en vergelijk zouden we willen zeggen!
Uiteraard is het zo dat we bij afname van grote aantallen andere prijzen hanteren, zeker wanneer er van een duurzame relatie sprake kan zijn.
Neemt u daarvoor dan ook zeker contact met ons op!

Snelle levering:
Alles is erop gericht om u zo snel mogelijk van de gewenste producten te voorzien. In de praktijk betekent dit veelal binnen enkele dagen, maar ook één dag later is zeker geen uitzondering.

Service:
Natuurlijk gaat er wel eens wat mis: een bestelling die bij vervoer beschadiging heeft opgelopen bijvoorbeeld. In zo’n geval proberen we binnen 48 uur te zorgen voor het vervangende product, zodat uw plannen zo min mogelijk verstoord worden.
Ook anderszins proberen we u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Zo maken we voor u bijvoorbeeld een complete lichtberekening, desgewenst op locatie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Lighting

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TLight BV in De Groote Heeze 33 B, Heijen Limburg 6598 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heijen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heijen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heijen Limburg, 6598 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820506]