Praktijk Osteopathie J.H.M. van Berlo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Hovellstraat 76 , 5988 AJ Helden, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Praktijk Osteopathie J.H.M. van Berlo

Praktijk Osteopathie te Helden. Bij mij kunt u terecht voor diverse lichamelijke klachten, ik behandel zowel volwassenen, kinderen als baby's.

Voor veel mensen is osteopathie een nog onbekende behandelmethode. Osteopathie is een manuele en veilige therapie die gebruik maakt van de embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie waarbij geprobeerd word de oorzaak van de bestaande klachten te achterhalen en behandelt hierbij de 3 verschillende systemen aanwezig in het menselijk lichaam: het spier- en bottenstelsel, de organen en het systeem tussen schedel en staartbeen.

Osteopathie is geschikt voor iedereen. Een Osteopaat is opgeleid om zowel baby’s, kinderen als volwassenen te kunnen behandelen. Het is nooit te vroeg om een baby te behandelen. Denk alleen al aan de vaak gebroken nachten die een huilbaby met zich meebrengt, het niet goed kunnen zuigen of slikken tijdens het voeden, etc. Ook bij mensen met chronische en arthrotische problematiek kan behandeling door een osteopaat vaak nog een vermindering van de klachten geven. De osteopaat gebruikt alleen zijn/haar handen en behandelt het spier- en bottenstelsel, de beweeglijkheid van de organen en het hersen-ruggenmerg systeem.

Met vriendelijke groeten,
JHM van Berlo
Osteopaat D.O., M.R.O.
Lid N.R.O en N.V.O.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk Osteopathie J.H.M. van Berlo in van Hovellstraat 76, Helden Limburg 5988 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Helden Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helden Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helden Limburg, 5988 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814984]