Bengelkes Kinderopvang De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolstraat 7 , 6049 BM Herten, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Bengelkes Kinderopvang De

Kinderopvang 't Treintje en de Bengelkes bieden plaats voor bedrijfsopvang alsook voor gesubsidieerde en particuliere opvang.

Als ouder heeft u natuurlijk het beste met uw kind voor. Uw keuze voor een kinderdagverblijf is dan ook meer dan alleen het regelen van opvang.

Pas wanneer u een goed gevoel heeft over de keuze van het kinderdagverblijf voor uw kind, kunt u uw kind met een gerust hart achterlaten. Wij bieden uw kind een plek waar het zich welkom, vertrouwt en veilig voelt.

Uw kind krijgt alle ruimte om te spelen en te bewegen.
Binnen, maar zeker ook buiten!

Wij zijn een particuliere instelling die beschikt over twee locaties:

Kinderdagverblijf ’t Treintje, Godsweerdersingel 67, Roermond.
Kinderopvang en BSO de Bengel(ke)s , Roermondsestraat 45a, Herten.

Kinderopvang de Bengelkes en BSO de Bengels is 1 februari 1999 opgericht door Alda van Melick en Jeanny van Avesaath en is gelegen in Herten.

Ieder kind is uniek. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind zich in haar of zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Met een positieve en respectvolle benadering nodigen wij uw kind uit zijn of haar eigen talenten te ontdekken. Rust en regelmaat zijn daarbij heel belangrijk. Daarom draait het bij ons om spelen met, en leren van elkaar.

U wilt natuurlijk niets liever dan de allerbeste zorg voor uw kindje.

Kinderdagverblijf ‘t Treintje is 1 april 1995 in Roermond opgericht door Alda van Melick en Jeanny van Avesaath. ‘t Treintje is klein van opzet met een verticale groep van gemiddeld 14 kinderen en minimaal drie vaste leidsters per dag, afhankelijk van de groepsgrootte.

Door de kleinschaligheid kan ‘t Treintje een intieme huiselijke sfeer bieden.
Uw kind kan op de ommuurde buitenplaats fietsen, rennen en spelen. ’t Treintje biedt uw kind een prettige, gemoedelijke en vertrouwde omgeving met speel-, leer- en ontwikkelingsmateriaal dat is afgestemd op de ontwikkelingsfase van uw kind.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bengelkes Kinderopvang De in Schoolstraat 7, Herten Limburg 6049 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Herten Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Herten Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Herten Limburg, 6049 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820727]