Beurskens Tandtechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schepersweg 2 C , 6049 CV Herten, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Beurskens Tandtechniek BV

Beurskens Tandtechniek is sinds de oprichting in 1993 uitgegroeid van een tweepersoons onderneming tot een zeer modern tandtechnisch laboratorium waar veertien technici dagelijks met grote precisie aan tandheelkundige oplossingen werken. Bestaande producten worden aangepast aan de moderne eisen nieuwe ideeën worden uitgewerkt. Zo bent u verzekerd van de meest hoogwaardige producten en service.

Naast kronen en bruggen maken wij suprastructuren, gebitsprothesen en implantaten. Kortom, voor elk aspect van de moderne tandheelkunde kunt u bij ons terecht.

Kenniscentrum

Beurskens tandtechniek fungeert al jarenlang als het kenniscentrum van Nederland. Geregeld worden wij geraadpleegd over tal van zaken; van verouderde maar nog functionerende structuren tot en met de laatste (technologische) ontwikkelingen.

Nodeloos te zeggen dat wij hier zeer trots op zijn en deze functie als integraal onderdeel van onze dienstverlening blijven beschouwen.

Uw gebit heeft een dubbele functie. Enerzijds zijn sterke tanden noodzakelijk om goed te kunnen kauwen, anderzijds zijn mooie tanden uw visitekaartje, een goed gebit maakt een verzorgde indruk.

Tandtechnisch laboratorium met de meest moderne technieken

Omdat wij dit als geen ander weten zijn onze producten, zoals kronen en bruggen, daarom op beide vlakken uitvoerig getest en waar nodig aangepast aan de eisen van de moderne tijd en onze kwaliteitsnormen. Niet voor niets hebben wij klanten binnen en buiten Nederland.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beurskens Tandtechniek BV in Schepersweg 2 C, Herten Limburg 6049 CV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Herten Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Herten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Herten Limburg, 6049 CV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817872]