Novisec Security Systems

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Solvayweg 19 , 6049 CP Herten, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Novisec Security Systems

Novisec Security Systems

is gespecialiseerd in ontwerp, engineering en technisch beheer van beveiligingsinstallaties, kortom: alles wat met beveiliging tegen diefstal, brand of ongeoorloofde toegang te maken heeft. Slimme techniek, gecertificeerde veiligheid

Als aan de betrouwbaarheid en werking van beveiligingssystemen hoge eisen worden gesteld, is gedegen technische kennis en duurzame kwaliteit van de gebruikte installaties onontbeerlijk. Bij Novisec is daarom alleen het beste goed genoeg. Alleen met vakbekwaam en ervaren technisch personeel, 24-uurs bereikbaarheid en snelle reactie bij storings- en alarmmeldingen kan aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers worden beantwoord. Om deze norm te kunnen handhaven, houden we ook in eigen huis voortdurend de vinger aan de pols. Bij een effectieve installatie hoort immers een effectieve bedrijfsvoering, inclusief korte communicatielijnen en medewerkers die rekening houden met uw prioriteiten. In het verlengde van de hoge kwaliteitsnorm die wij onszelf hebben opgelegd, zijn we door het Nationaal Centrum voor Preventie erkend als BORG Beveiligingsbedrijf en Brand- detectiebedrijf. Bovendien beschikken we over het ISO-9001 certificaat.

Service de klok rond

Wie bereid is op het vlak van kwaliteit en efficiëntie tot uitersten te gaan, heeft op de particuliere en professionele markt een streepje voor. Wij van Novisec zijn ons hiervan terdege bewust. Bedrijven en instellingen in heel Nederland doen geregeld een beroep op ons. Wanneer ze moeten investeren in duurzame en efficiënte installaties die voldoen aan de wetgeving maar ook als snelle actie geboden is. Novisec waakt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over uw veiligheid. Een overeenkomst met een particuliere meldkamer maakt dat u als klant met eventuele vragen of opmerkingen - op welk tijdstip dan ook - slechts één aanspreekpunt heeft. Voor alle bovengenoemde systemen kunnen wij in onderhoud en service voorzien.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Novisec/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Novisec Security Systems in Solvayweg 19, Herten Limburg 6049 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Herten Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Herten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Herten Limburg, 6049 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3704430]