Betere beworteling en hogere benutting met humuszuren

Door: Agerland  08-04-2006
Trefwoorden: Landbouw, Akkerbouw, Meststoffen

Agerland BV introduceert een nieuwe, complete meststof, waarmee de toegediende voedingsstoffen efficiënter worden benut. Deze meststof, de Humi NPK 13-5-18, zorgt bovendien voor een betere beworteling van het gewas. De groei is regelmatiger en de opbrengst gaat omhoog.
Humi NPK 13-5-18 bevat humuszuren in geconcentreerde vorm. Kortgezegd zijn humuszuren het actieve deel van de organische stof. Niet alleen zorgen humuszuren voor een betere bodemstructuur, ook de beworteling verbetert en de jeugdgroei komt sneller op gang.
Hierdoor groeien gewassen regelmatiger door, wat resulteert in een hogere opbrengst.
Door humuszuren te combineren met een NPK-meststof biedt Agerland een zeer complete meststof aan voor onder andere vollegrondsgroentetelers en graszodenkwekerijen.
De NPK-verhouding sluit aan bij de gewasbehoefte en de toevoeging van Humifirst verhoogt de uiteindelijke nutriëntenbenutting. Met Humi NPK 13-5-18 optimaliseert de teler de gewasbemesting, belangrijk in het nieuwe mestbeleid!

Humi NPK 13-5-18 is een origineel product, elke korrel bevat N, P, K en humuszuren en is uitstekend te verstrooien. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf bij Agerland.

Trefwoorden: Akkerbouw, Landbouw, Mestbeleid, Meststoffen

Contact Agerland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share