Logopediepraktijk Rianne Bergervoet

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Janlaan 2 , 6093 GK Heythuysen, Limburg
Land van Peel en Maas, Leudal

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logopediepraktijk Rianne Bergervoet

Ik ben Rianne Bergervoet, en ben sinds 1987 gediplomeerd logopediste. Nadat ik 18 jaar binnen een Medisch Kleuter Dagverblijf gewerkt heb, 1 jaar binnen een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen, 2 jaar binnen een Onderwijsbegeleidingsdienst (gericht op meertalige kinderen) en 2 jaar binnen een verpleeghuis, heb ik sinds augustus 2007 een eigen praktijk voor logopedie in Heythuysen, Baexem en Kelpen-Oler. Ik woon in Heythuysen, ben getrouwd en heb drie prachtige zonen.

Logopediepraktijk Rianne Bergervoet heeft drie vestigingen:Heythuysen, Baexem en Kelpen-Oler.

De praktijk in Heythuysen is aan huis gevestigd, die in Baexem is onderdeel van een nieuw gezondheidscentrum, dat per 01-01-2012 operationeel is. In het gezondheidscentrum zijn o.a. huisartsen gevestigd, fysiotherapie, logopedie, podologie en een medisch pedicure.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/logopedieriannebergervoet/

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heythuysen Limburg

Is Logopediepraktijk Rianne Bergervoet in Sint Janlaan 2, Heythuysen Limburg 6093 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heythuysen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heythuysen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heythuysen Limburg, 6093 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814822]