Vertalen

Vertalen van Bonte Graphics

Door: Bonte Graphics  23-02-2015
Trefwoorden: Vertalen, Vertaalbureau, Vertaler

Wij kunnen iedere gewenste taal tegen een aantrekkelijk prijs vertalen voor u. Of het nu gaat om West-Europese talen of Oost-Europese talen, Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Japans of Chinees. Wij verzekeren u van een goede vertaling die aansluit op uw doelgroep. Doordat de professionele vertalers in het land van de doeltaal wonen bent u zeker van een sterke en goed vertaalde tekst. Indien u reeds een vertaalde tekst heeft, maar deze wilt laten controleren en reviseren, kunt u uiteraard ook bij ons vertaalbureau terecht. Ook kleine vertaalopdrachten nemen wij u graag uit handen, en dat tegen zeer voordelige tarieven. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van tekstwissels en kunnen uw vertaalde teksten omzetten naar bestaande documenten. Hierbij dragen wij zorg voor een perfecte typesetting en houden uiteraard rekening met de leesrichting en het eventueel spiegelen van de lay-out. U ontvangt van ons een kant en klaar bestand in een formaat naar keuze.

Trefwoorden: Beedigd Vertaler, Beëdigd Vertaler, Beëdigde Vertalingen, Commerciele Vertalingen, Juridische Vertalingen, Professionele Vertalingen, Technisch Vertaalbureau, Technische Vertalingen, Tekst Vertalen, Vertaal Bureau, Vertaalbureau, Vertaalburo, Vertalen, Vertaler

Andere producten en diensten van Bonte Graphics

Drukken van Bonte Graphics thumbnail
23-02-2015

Drukken

Goedkoop, professioneel en snel drukwerk! Wij geven u 100% tevredenheid- en op tijd geleverd-garantie.


Formulezetwerk van Bonte Graphics thumbnail
23-02-2015

Formulezetwerk

Wij zijn gespecialiseerd in wiskundig en natuurkundig formulezetwerk.


Tekstwissels van Bonte Graphics thumbnail
23-02-2015

Tekstwissels

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van documenten naar iedere gewenste taal, waarbij wij zorgdragen voor de juiste typesetting.