Masaru Emoto & VitaJuwel, 3 bijzondere melanges

Masaru Emoto & VitaJuwel, 3 bijzondere melanges van Edelstenenwater.nl

Door: Edelstenenwater.nl  28-10-2013
Trefwoorden: vitajuwel, edelstenenwater, emoto

www.edelstenenwater.nl PASSIE: carneool & haliet VitaJuwel en dr. Masaru emoto, een doel: mensen bewust en gepassioneerd maken voor vitaal & levend water! Een unieke combinatie van heldere carneool, de steen van het leven voor de oude Egyptenaren en haliet, het zout der koningen. Deze samenstelling zal een blijvende indruk achterlaten. Carneool neemt in de edelsteengenezing een prominente rol in. Deze fascinerende edelsteen staat als krachtig symbool voor “joie de vivre”. Laat dit prachtige mengsel vreugde en passie brengen met elke slok die u tot u neemt. VISIE: edelschungit & bergkristal “Hij die zijn doel kent zal de weg vinden! "(Lao-tzu). Visionairen hebben een goed beeld van wat een lange weg lijkt te zijn voor de meesten. Edelschungit is voor veel deskundigen een juweel van een andere planeet! In de ongerepte Russische Karelië regio wordt deze bijzondere edelsteen al eeuwenlang met succes gebruikt voor vitalisering voor het drinkwater. Beleef het water op een voor u onbekende manier en til uw ideeën en doelstellingen naar een ander niveau! Praat er met je vrienden over en deel de gemeenschappelijke visie van dr. Masaru Emoto en VitaJuwel . GOUDEN MOMENTEN: Rijngoud, haliet & granaat Gouden momenten zijn van die momenten waarop de tijd even stil staat. Even pauzeren en je bewust zijn van waar het echt om gaat zonder de beperkingen en stress van het dagelijkse leven. Deze momenten zijn zeldzaam en goud waard. De bijzondere schoonheid van deze melange heeft VitaJuwel alswel dr. Masaru Emoto diep geraakt. De afbeelding van het waterkristal is bedoeld om de unieke eigenschappen van zijn bestanddelen te herkennen: handgedolven goud uit de Rijn, haliet- “het zout der koningen” en een vurige rode granaat. Met deze melange wordt u bij elk glas edelsteenwater aangemoedigd uzelf meer gouden momenten te bezorgen.

Trefwoorden: vitajuwel, edelstenenwater, emoto

Andere producten en diensten van Edelstenenwater.nl

De VitaJuwel wijn giftset "Infinitum", een nieuwe dimensie in de wereld van wijn van Edelstenenwater.nl thumbnail
15-10-2009

De VitaJuwel wijn giftset "Infinitum", een nieuwe dimensie in de wereld van wijn

Wijn houdt van VitaJuwel

Geselecteerde wijnhuizen en professionele sommeliers hebben hun wijnen gevitaliseerd met VitaJuwel. Ze stonden versteld van het resultaat, de smaakpapillen van de sommeliers stonden te juichen. De VitaJuwel wijnstaaf zorgt voor behoudt van het karakter en creëert tegelijkertijd soepele tannines, klaar om genuttigd te worden. De VitaJuwel wijnstaaf is in een laboratorium getest en een fascinerende uitslag was het geval


Een origineel relatiegeschenk is geen kunst met een gezond & origineel relatiegeschenk van VitaJuwel van Edelstenenwater.nl thumbnail
20-09-2009

Een origineel relatiegeschenk is geen kunst met een gezond & origineel relatiegeschenk van VitaJuwel

Altijd weer een moeilijk punt: het relatiegeschenk.

Kies deze keer voor iets nieuws….iets anders…wellness… gezond, vitaal, een juweel van een eyecatcher en origineel:
een vitaal & gezond relatiegeschenk van VitaJuwel Edelsteenwater.

Ze hebben een origineel relatiegeschenk voor elk budget gemaakt.

Uw relaties varen en wel bij. Laat zien dat u om hun gezondheid geeft.
En dit hebben ze zeker nog niet!


VitaJuwel Edelstenenwater; voor een gezond, vitaal & origineel kerstgeschenk of kerstpakket van Edelstenenwater.nl thumbnail
11-09-2009

VitaJuwel Edelstenenwater; voor een gezond, vitaal & origineel kerstgeschenk of kerstpakket

Elk jaar weer een moeilijk punt: het kerstgeschenk of kerstpakket.

Kies dit jaar voor iets nieuws….iets anders…wellnessgezond, vitaal, een juweel van een eyecatcher en origineel:
een vitaal & gezond kerstgeschenk of kerstpakket van VitaJuwel Edelsteenwater

Beleef de wereld van water, vitaliteit, gezondheid & wellness.

Een origineel kerstgeschenk of kerstpakket


VitaJuwel edelsteenwater voor Kinderen, de toverstaf voor kinderen. van Edelstenenwater.nl thumbnail
29-07-2009

VitaJuwel edelsteenwater voor Kinderen, de toverstaf voor kinderen.

VitaJuwel edelsteenwater "Kids"is gezond voor oud en natuurlijk ook voor de jonge kinderen. Frisdranken……..zoooo slecht voor kinderen. De nieuwe toverstaf van vitaJuwel zorgt ervoor dat water weer spannend en lekker gevonden wordt door kinderen. Michael Gienger ontwikkelde speciaal voor VitaJuwel een heel bijzondere melange, speciaal voor kinderen.
De VitaJuwel Kids is gevuld met rode jaspis, sodaliet, oranje calciet, agaat en aventurijn. VitaJuwel edelste


VitaJuwel Phiolino, voor gezond en levend drinkwater. water vitalisering voor onderweg. van Edelstenenwater.nl thumbnail
29-07-2009

VitaJuwel Phiolino, voor gezond en levend drinkwater. water vitalisering voor onderweg.

Het wachten waard………

Eindelijk kunt u uw drankjes ook onderweg op een hygienische manier energetiseren. Of u op reis bent of aan een dineetje zit in een restaurant, de VitaJuwel phiolino past perfect in het glas. Als u het kleine broertje van onze VitaJuwel ergens gebruikt, dan zal het niet lang duren tot het moment dat de Phiolino u uit handen wordt genomen. Overal trekt deze kleine krachtpatser de aandacht en nodigt mensen uit tot voor een interessant gesprek.


Nieuwste trend; Edelstenenwater als wellnessbeleving in hotel en wellness centrum van Edelstenenwater.nl thumbnail
29-07-2009

Nieuwste trend; Edelstenenwater als wellnessbeleving in hotel en wellness centrum

Door middel van een met edelstenen gevulde glazen staaf wordt het water door VitaJuwel aantoonbaar gevitaliseerd.
Zijn fascinatie verkrijgt de VitaJuwel niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische veredeling van drinkwater.

Hampshire Paping Hotel & SPA in Ommen maakt als eerste wellnesshotel van Nederland gebruik van edelstenenwater als wellnessbeleving en velen zullen volgen!


Nieuwste trend; Vergaderen met glaasje inspiratie. van Edelstenenwater.nl thumbnail
29-07-2009

Nieuwste trend; Vergaderen met glaasje inspiratie.

Door middel van een met edelstenen gevulde glazen staaf wordt het water door VitaJuwel edelsteenwater aantoonbaar gevitaliseerd.
Zijn fascinatie verkrijgt de VitaJuwel edelsteenwater niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische veredeling van drinkwater.