VitaJuwel edelsteenwater voor Kinderen, de toverstaf voor kinderen.

VitaJuwel edelsteenwater voor Kinderen, de toverstaf voor kinderen. van Edelstenenwater.nl

Door: Edelstenenwater.nl  29-07-2009
Trefwoorden: Massage, Design, Kinderen

Door middel van een met edelstenen gevulde glazen staaf wordt het water door VitaJuwel edelsteenwater aantoonbaar gevitaliseerd.

Zijn fascinatie verkrijgt de VitaJuwel niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische veredeling van drinkwater. Geen bovennatuurlijke vibraties, maar heel concrete, fysisch meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties worden door de gebruikte edelstenen in VitaJuwel aan het omringende water afgegeven, waardoor het drinkwater gezonder wordt. De VitaJuwel geeft trillingen af, die bijvoorbeeld ook onze kwartshorloges tot een regelmatig tikken aanzetten.

Er zijn 14 melanges te verkrijgen met verschillende werkingen, waaronder bijvoorbeeld de VitaJuwel Huidverzorging:

De lichaams- en schoonheidsverzorging van binnen. Natuurlijk worden we ouder, maar we hoeven er dan niet oud uit te zien! Een frisse, gladde huid staat voor jong en gezond en dat willen we lang zo houden. Talrijke cosmeticastudio’s zijn overtuigd en hebben VitaJuwel Huidverzorging reeds als vast bestanddeel in hun schoonheidsprogramma opgenomen.

Er van afgezien of men zich intensief met de positieve werking bezighoudt of alleen de eigen culinaire omgeving wil verfraaien, VitaJuwel raakt en fascineert de mensen op vele manieren en ontlokt daarbij het water weer een van zijn vele geheimen.

 Die mening was ook de jury van de “Gastro Vision Förderpreis 2008” toegedaan, en verkoos VitaJuwel als meest vernieuwende product in de branche. Deze begeerde onderscheiding bevestigt dat VitaJuwel Edelstenenwater een trendsettend product is, helemaal van deze tijd!

Hampshire Paping Hotel & SPA in Ommen maakt als eerste wellnesshotel van Nederland gebruik van edelstenenwater als wellnessbeleving en velen zullen volgen!

De resultaten van dit VitaJuwel edelsteenwater onderzoek:
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor duidelijke verbetering van de kwaliteit van het leidingwater.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor neutralisering van afgifte van schadelijke stoffen.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor verbetering van de pH-waarde en het zuurstofgehalte.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor verhoging van de biobeschikbaarheid van mineralen.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor stijging van de energiebalans.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor toename van vitale krachten.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor grotere oplosbaarheid van mineralen.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor betere voorziening van sporenelementen en mineralen.
* VitaJuwel edelsteenwater heeft een dichte benadering van bronwaterkwaliteit.
* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor hoge biologische waarden.

www.edelstenenwater.nl
0031-(0)6-14375632

Trefwoorden: Apart, Beauty, Bijzonder Cadeau, Bronwater, Culinair, Design, Drinkwater, Edelsteen, Edelstenen, Esoterie, Eten, Gevitaliseerd Water, Gezond Water, Gezonder Water, Gezondheid, Horeca, Hotel, Kinderen, Kristallen, Kuuroord, Massage, Mineraalwater, Sauna, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialisten, Speciaal, Tafelwater, Therapeut, Uniek, Vergaderen, Vitajuwel, Vita-juwel, Waterfilter, Waterfiltering, Wellness, Wijn,