Mensendieckoefentherapie M Haas

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 42 , 6431 KV Hoensbroek, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Mensendieckoefentherapie M Haas

Wij zijn 7 oefentherapeuten Cesar en Mensendieck met praktijken verspreid gevestigd in Parkstad.Omdat we de kwaliteit van de oefentherapie willen uitdragen en vergroten hebben we in maart 2011 besloten om onder de naam OefenTherapie Parkstad te gaan samenwerken. Zo zijn we voor u altijd te vinden en goed bereikbaar.

Ik ben Marc Haas, sinds 1986 werkzaam als Oefentherapeut Mensendieck en sinds 1990 gevestigd in Hoensbroek. Ik probeer de patiënten al oefenend bewust te maken van de voordelen van een goede houding. Ik leer ze klachten op te heffen en spieren en gewrichten te verzorgen. Oefeningen worden verder uitgewerkt om disbalansen rondom gewrichten te herstellen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mensendieckoefentherapie M Haas in Nieuwstraat 42, Hoensbroek Limburg 6431 KV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoensbroek Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoensbroek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoensbroek Limburg, 6431 KV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825291]