Bedienings Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voss van Holtumstraat 5 , 6123 AV Holtum, Limburg
Sittard-Geleen, Zuid Limburg

E-mail

Over Bedienings Service

Horeca,hulp,bediening,personeel voor uw thuis-,of locatie feest in de regio's limburg en brabantuitvraag vanaf 1 persoon

- Kelners/Serveersters
- gast vrouw / heer - keukenhulp (extra handjes)
- Toilet personeel - schoonmaakservice
- BBQ personeel - BOB-bedieningsservice
- Afwas hulp
- Opbouw/afbreek personeel
- Catering/frituur personeel
- Barpersoneel
- Parkeer hulp

Bediening is het specialisme van ons. Maar daar stoppen wij niet; van het meedenken , opbouw , feest, opruimen tot ervoor zorgen dat uw gasten op een veilige manier thuis komen.

Het is ons streven om te fungeren als een verlengstuk van de gastheer of –vrouw. Iedereen die een feest geeft moet hiervan kunnen genieten en de (na)zorg van de bediening met een gerust hart aan ons over laten.

Onze medewerkers worden intern zodanig opgeleid en begeleid, dat iedereen breed inzetbaar is.

De kracht van onze groep is dat we allemaal hetzelfde werk kunnen doen. Onze mensen zijn serveerster, kelner, buffethulp, tapper, butler en zelfs gastheer of gastvrouw. Daarnaast worden onze medewerkers op pad gestuurd met duidelijke richtlijnen wat betreft kleding en gedragsregels.

Per activiteit wordt een draaiboek samengesteld, dit wordt van te voren met de klant besproken en dient tevens als richtlijn voor de medewerkers.

Na afloop laten wij alle gebruikte locaties weer schoon en opgeruimd achter, zodat u als gastheer of gastvrouw de volgende dag de indruk krijgt dat er niets is gebeurd.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Holtum Limburg

Is Bedienings Service in Voss van Holtumstraat 5, Holtum Limburg 6123 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Holtum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Holtum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Holtum Limburg, 6123 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3839879]