Villa Kakelbont Limburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Velgraafweg 5 , 6123 BR Holtum, Limburg
Sittard-Geleen, Zuid Limburg

E-mail

Over Villa Kakelbont Limburg

Een dag in de opvang bestaat uit een bepaald ritme, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Er wordt aandacht besteed aan de opvoeding en sociaal-emotionele ontwikkeling. Verder wordt er spelenderwijs gewerkt aan de taalontwikkeling door middel van babygebaren, dit om eerder te communiceren met het kind en om de spraak-en taalontwikkeling te stimuleren. Daarnaast wordt er veel geknutseld, gezongen, gelezen, buiten gespeeld en nog veel meer. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf is waardoor hij of zij nieuwe dingen probeert en daardoor leert.De broodmaaltijden koek, fruit en drinken worden door Villa Kakelbont.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/villakakelbontlimburg.nl/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Holtum Limburg

Is Villa Kakelbont Limburg in Velgraafweg 5, Holtum Limburg 6123 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer gezellig diensten in Holtum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Holtum gezellig per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Holtum Limburg, 6123 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818392]