Centrum voor Fysiotherapie & Training J. Gijsen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gasthuisstraat 2 , 5961 GB Horst, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail

Over Centrum voor Fysiotherapie & Training J. Gijsen

Centrum voor Fysiotherapie en Fysiofitness is een gevierde fysiotherapeut uit Horst met jarenlange ervaring in het behandelen van zowel professionele sportmannen en sportvrouwen tot het bijstaan in de revalidatie en het herstel van uiteenlopende lichamelijke blessures.

U kunt bij onze praktijk terecht voor herstel na een ongeluk of blessure, oedeemtherapie waar wij een behandeling van lymfoedeem van arm of been uitvoeren om uw bewegingsmogelijkheden te vergroten. Bij behandelingen wordt na een klinisch onderzoek van het bewegingsapparaat getracht functiestoornissen in de gewrichten van de bewegingsketens van het menselijke lichaam op te heffen of te verminderen door het uitvoeren van handgrepen aan botstukken, pezen en/of musculatuur, bedrijfsfysiotherapie voor uw werknemers en het tegengaan van overbodig verzuim en natuurlijk hebben wij een diversiteit aan behandelingen in sportfysiotherapie.

Ons team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw lichamelijke functioneren. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. En voor de atleten onder ons die een blessure hebben opgelopen of anderzijds een beschadiging aan hun lichaam hebben opgelopen hebben wij diverse doeltreffende behandelmethodes. Ook voor de behandelingen tijdens of na sportwedstrijden kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Centrum-voor-Fysiotherapie-Training-J-Gijsen/359279127608627

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum voor Fysiotherapie & Training J. Gijsen in Gasthuisstraat 2, Horst Limburg 5961 GB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Horst Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Horst Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Horst Limburg, 5961 GB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827381]