Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 26 , 5961 EZ Horst, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail - Geen ingevoerd

Over Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers

Welkom bij Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers. Deze praktijk heb ik, Marian, opgericht in 1988. Met veel plezier help ik mijn cliënten met ieders specifieke voedingswegen. Mijn filosofie is dat hoe beter je je eigen voeding kent, hoe beter je deze ook zelf kunt bepalen. Voeding is net als het leven; steeds in beweging. Het is handig en verstandig om een goede communicatie met je voeding aan te gaan. Hierdoor kun je een goede voedingszorg aan jezelf geven. Ik bied u de gelegenheid om samen te werken aan uw voedings- en dieetvragen op maat. Ervaar de kracht van goede voeding.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers in Hoofdstraat 26, Horst Limburg 5961 EZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Horst Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Horst Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Horst Limburg, 5961 EZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818572]