Fysiotherapie de Risselt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deken Creemersstraat 57 A , 5961 JN Horst, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail

Over Fysiotherapie de Risselt

Welkom bij Fysiotherapie de Risselt. Sinds 1 maart 2015 is de praktijk van Hans Kauffeld overgenomen en gaan wij verder op de Deken Creemersstraat onder een nieuwe naam, met vertrouwde gezichten. Aandacht voor de patiënt als mens vinden wij erg belangrijk. Met onze jarenlange ervaring en diverse specialisaties zijn wij in staat een goede oplossing te bieden voor problemen op het gebied van houding en/of beweging. Wanneer het voor u niet mogelijk is naar de praktijk te komen, behandelen wij aan huis. Indien nodig werken wij samen met andere disciplines.
Uitgebreide informatie kunt u vinden op onze website. Mocht u nog vragen hebben, of direct een afspraak willen maken kunt u bellen, mailen of binnenlopen. Wij maken direct een afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-de-Risselt/970440913016763

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie de Risselt in Deken Creemersstraat 57 A, Horst Limburg 5961 JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Horst Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Horst 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Horst Limburg, 5961 JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824806]