Hegger Acupunctuur & Tuina Massage

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deken Creemersstraat 57 A , 5961 JN Horst, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail

Over Hegger Acupunctuur & Tuina Massage

Na de opleiding B-verpleging en Hbo-inrichtingswerk te hebben afgerond en gewerkt, heb ik een poos gereisd en gewerkt in Azië. Vooral Tibet sprak mij bijzonder aan. Zodoende raakte ik geïnteresseerd in de oosterse geneeswijzen.
Wat me bijzonder aansprak was de pols- en tongdiagnose die werd toegepast, zowel in India,Nepal, Tibet en China.

Terug in Nederland volgde ik de Traditionele Chinese Acupunctuur en de Traditionele Chinese Tuina opleiding met de jaarlijkse bijscholingen en specialisaties.

Acupunctuur & Tuina zijn onderdeel van een geneeswijze afkomstig uit China. Het is een volledig medisch systeem dat preventief werkt, klachten verminderd en hersteld. Deze eeuwen oude geneesmethode is keer op keer opnieuw bijgesteld. Hierdoor is het uitstekend te combineren met de westerse geneeskunde!

De pols en tong diagnose zijn heel specifiek voor de Traditionele Chinese Geneeswijze. Door het voelen van de meridianen in de pols, het bestuderen van de tong en het stellen van vragen over uiteenlopende aspecten van uw gezondheid, wordt een diagnose gesteld.
Meestal worden er ook meerdere meridiaanpunten op uw lichaam afgetast.. Hierna volgt de eerste behandeling.

De vervolgbehandelingen beginnen met een kort vraaggesprek. De pols wordt opnieuw gevoeld en uw tong opnieuw bekeken. Op deze wijze wordt iedere behandeling aangepast op uw gesteldheid van dat moment en wordt bekeken hoever uw herstelproces gevorderd is.

Gezondheid en ziekte staan in de oosterse geneeswijze altijd in relatie met de levenswijze, voeding, de omgeving en de omstandigheden. Dit zijn aspecten die ook aandacht krijgen tijdens de behandeling. Indien nodig krijgt u oefeningen variërend van ademhalingsoefeningen tot bewegingsoefeningen.

Als u meer vragen hebt, kunt u altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Wilma Hegger

Openingstijden

Ma
-
Di, Do, Za - Zo
Gesloten
Wo, Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hegger Acupunctuur & Tuina Massage in Deken Creemersstraat 57 A, Horst Limburg 5961 JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Horst Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Horst Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Horst Limburg, 5961 JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228607]