Botterweck BV Schilder- en Isolatiewerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tunnelweg 110 , 6468 EK Kerkrade, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Botterweck BV Schilder- en Isolatiewerken

Touched by Botterweck
U vindt de uitstraling van uw onroerend goed of uw woonhuis belangrijk. Het is immers uw visitekaartje. Om die reden legt u het onderhoud ervan in handen van een betrouwbare en vakbekwame specialist. U verlangt een betrokken en gedegen advies en u kiest voor een partner met de juiste ‘touch’. De touch van Botterweck.

Met bijna honderd medewerkers is Botterweck al drie generaties lang een gevestigde naam in schilderwerk, bouwkundig onderhoud, isolatie en stoffering.
Elk van deze vier disciplines wordt tot in detail beheerst. Dit betekent dat wij naast een probleemgerichte aanpak, ook totaalconcepten kunnen aanbieden. Met een totaal onderhoudsplan is uw kostbare bezit bij ons in vertrouwde handen. Dat geeft u optimale zekerheid en garantie als het om duurzaam onderhoud gaat. U kunt daarbij rekenen op waardevolle adviezen, passend in uw budget. Op één en hetzelfde vertrouwde adres: dat is efficiënt en bespaart tijd, kosten en moeite.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kerkrade Limburg

Is Botterweck BV Schilder- en Isolatiewerken in Tunnelweg 110, Kerkrade Limburg 6468 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6468 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826798]