Clevers Asbestsanering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tunnelweg 112 , 6468 EK Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Clevers Asbestsanering

Clevers Asbestsanering is opgericht op 01-01-2009.

Wij saneren conform de wettelijke verplichtingen, ons personeel is gecertificeerd en ons materiaal is gekeurd conform de huidige normen. Door dit alles en onze manier van werken mogen wij ons hedendaags tot de betere asbestverwijderingsbedrijven van Nederland rekenen.

Asbest is schadelijk voor de gezondheid en daarom wordt elke klus door ons met de uiterste zorg voorbereid/uitgevoerd .De Certificerende Instantie, Arbeidsinspectie, Gemeente en Laboratoria kunnen dit beamen. Deze instanties houden alle toezicht erop dat de strenge regels die bij het SC-530 asbestverwijderingsbesluit horen goed worden nageleefd.

Of het nu een kleine sanering betreft of een hele grote, geen klus is ons teveel. Bijv. : Het saneren van asbestcementbuis in de kelder of het saneren van een grote asbestbesmetting in een kantoorgebouw dat tijdens de sanering volledig in gebruik is.

Wij kunnen de gehele asbestsanering van a tot z (asbestinventarisatierapport, sloopmelding, asbestsanering, wettelijk verplichte vrijgave, de afvoer van de asbesthoudende materialen en de afhandeling van deze documenten aan gemeente) voor u regelen zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

UW PROBLEEM IS ONZE ZORG.

Clevers Asbestsanering is 24 u per dag bereikbaar.

Nieuw:

Clevers Technische Dienst voor het keuren van :

Electrische handgereedschappen conform de NEN 3140.

Ladders en steigers.

Hijs- en hefmiddelen.

Adembeschermingsaparatuur.

Asbestverwijderingsmaterialen conform de wettelijke richtlijnen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kerkrade Limburg

Is Clevers Asbestsanering in Tunnelweg 112, Kerkrade Limburg 6468 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6468 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819669]