Corstjens Dierenkliniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nullanderstraat 104 , 6461 GE Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Corstjens Dierenkliniek

Wij zijn een moderne gezelschapsdierenkliniek nabij het centrum van Kerkrade. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren, te weten honden, katten, kleine knaagdieren etc.

Royale parkeermogelijkheden vóór de praktijk zijn aanwezig.

De kliniek is opgezet vanuit cliënt perspectief met de balie, die altijd bemand is, als centraal punt.
Wij werken buiten de spreekuren ook op afspraak. Hierdoor zijn de wachttijden kleiner en wij hebben geen tijdsdruk meer door een volle wachtkamer.

Wij blijven ons ontwikkelen in kennis en kunde met o.a. postacademisch onderwijs. Bloeddrukmeting bij dieren bijvoorbeeld is een aspect waar wij tegenwoordig al helemaal vertrouwd mee zijn. Zo blijven er nieuwe ontwikkelingen komen die wij voor u in de gaten houden.

Doelstelling

Onze doelstelling is het zo gezond mogelijk houden van uw huisdier en hem/haar samen met u een lang en prettig leven te verzorgen.

Wij willen, rekening houdend met uw wensen, met de best mogelijke service en veel liefde voor uw dier u zo lang mogelijk laten genieten van een gezond en gelukkig troeteldier...

Door adviezen, preventieve behandelingen, regelmatige controles, bloedcontroles waken wij over de gezondheid van uw huisgenoot.

Let op: Ook wij willen langzaam meer op afspraak gaan werken. Gaarne dus vooraf even telefonisch een afspraak maken. Wij streven ernaar dat u dan dezelfde dag op een geschikt moment terecht kunt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dierenkliniek-Corstjens/1416003038641298

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Corstjens Dierenkliniek in Nullanderstraat 104, Kerkrade Limburg 6461 GE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gedragstherapie diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Gedragstherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6461 GE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817017]