Vormkaart nieuwste trend in online briefkaartverzending

Door: Eenkaartjesturen.nl  01-12-2007
Trefwoorden: Goedkoop, Verjaardag, Wenskaarten

Kerkrade – De nieuwste trend in het versturen van (kerst)kaarten via het web zijn de zogenaamde vormkaarten. Kaarten in de vorm van bijvoorbeeld een badeend, kerstboom, of verjaardagstaart. Het schrijven, opmaken en verzenden gebeurt helemaal via het web, maar de kaart zelf wordt fysiek geprint en in een enveloppe via de normale post verzonden. De vormkaart is een innovatie van de website www.eenkaartjesturen.nl. Speciaal voor de komende feestdagen zijn er acht speciale kerstvormen ontwikkeld.

“Het versturen van je (kerst)kaarten via het internet heeft veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk al je vrienden en familieleden een persoonlijke kaart sturen”, vertelt Dennis van Rijswijk van eenkaartjesturen.nl.
“De enige beperking is je eigen fantasie en je hoeft er de deur niet voor uit. Dit jaar bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kaart te versturen in de vorm van een kerstbal, -boom, -klok, -engel of ster. Mensen maken op onze website hun eigen ontwerp wij drukken het op de kaarten. Er zit zelfs al een oogje aan de kaarten en we doen er een lintje bij, zodat de ontvanger hem direct kan ophangen. In de kerstboom bijvoorbeeld.”
Een ander voordeel van de vormkaart is het gemak waarmee je de oplage bepaalt. “Het maakt niet uit of iemand één of duizend-en-één vormkaarten wil verzenden. Dat is bij traditionele kerstkaarten natuurlijk wel vaak een probleem. Heb je een leuke set gevonden, dan blijken er vaak net te weinig te zijn. Met de vormkaart heb je daar geen last van.”
Door voortschrijdende techniek is ook de verzending tegenwoordig slim en sierlijk. “De kaarten met een vorm gaan in een prachtige vierkante enveloppe. De adressering ziet eruit alsof hij met de hand is geschreven en wordt direct op de enveloppen geprint. Geen lelijke stickertjes dus, maar een fraai geheel”, aldus een enthousiaste Van Rijswijk.
Daarnaast is er nog een ander belangrijk voordeel. Een lamme hand van een avond lang enveloppen schrijven is met de vormkaart verledentijd. “Je kunt natuurlijk adres voor adres intypen, maar wanneer iemand een Excel-bestandje heeft - en dat kun je tegenwoordig heel makkelijk uit je outlook exporteren - kan hij in een uurtje tijd iedereen een leuke persoonlijke kerstkaart sturen.” Meer informatie is te vinden op www.eenkaartjesturen.nl.


Neem voor meer informatie contact op met Mike of Dennis van Rijswijk van Proflexes
Tel.: 045 - 564 54 54 e-mail: [email protected] of [email protected] .Trefwoorden: Ansichtkaart, Ansichtkaarten, Beterschap, Deelneming, Echte Kaart, Echte Kaarten, Goedkoop, Kaart, Kaart Sturen, Kaartje, Kerstkaart, Kerstmis, Maken, Postkaart, Postkaarten, Sturen, Uitnodiging, Uitnodigingen, Verhuisbericht, Verhuiskaart, Verhuiskaarten, Verjaardag, Verjaardagskaart, Vormkaart, Vormkaart Maken, Vormkaarten, Wenskaart, Wenskaarten,