Orthodontiepraktijk Drs.G. Schobben MSc Orthodontics

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eurode-Park 1 , 6461 KB Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Orthodontiepraktijk Drs.G. Schobben MSc Orthodontics

Orthodontiepraktijk Schobben (drs. Guido Schobben,MSc Orthodontics) te Kerkrade is in 2002 gestart. Nieuw, hedendaags en grensoverschrijdend. Maar toch vlakbij school en centrum. Makkelijk bereikbaar. Je moet tenslotte regelmatig op controle komen.
MSc Orthodontics betekent Master of Science in orthodontie, een internationale studie. Gevolgd in Amerika en Europa, na een universitaire opleiding tandheelkunde in Nederland. Dus ook grensoverschrijdend in kennis en kwaliteit.

Veel mensen denken dat orthodontie alleen maar 'rechtzetten' van een gebit is, met een beugel, zodat je tanden en kiezen goed op elkaar gaan staan. Maar er komt meer bij kijken. Ook je kaken moeten in een goede positie worden gebracht en er moet een evenwicht worden bereikt tussen gebit, tong, wangen en lippen. Bij alles is het uitgangspunt dat wij géén gezonde tanden trekken uit gemakzucht.
Een behandeling is op elke leeftijd mogelijk. De meeste beginnen tussen de leeftijd van tien tot vijftien jaar. Maar ook volwassenen kunnen heel goed met een beugel behandeld worden.

Iedereen is vrij een orthodontist te kiezen. Daarvoor heb je geen verwijzing nodig.
Je kunt zo binnenlopen voor een afspraak en een wachtlijst hebben wij niet. Wat wij wel hebben is een PlayStation waarmee je kunt gamen of je nu een beugel hebt of niet.
!

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kerkrade Limburg

Is Orthodontiepraktijk Drs.G. Schobben MSc Orthodontics in Eurode-Park 1, Kerkrade Limburg 6461 KB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6461 KB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818300]