Psychotherapiepraktijk Kom tot Jezelf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Poststraat 36 , 6461 AX Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Psychotherapiepraktijk Kom tot Jezelf

Burn-out, depressie, lichamelijke klachten zonder medische oorzaak, relatieproblemen, spanningen, lusteloosheid, energiegebrek / vermoeidheid, problemen op het werk, etc. Soms of zelfs vaak is de oude vertrouwde manier van aanpakken niet adequaat, dat wil zeggen dat we niet verder komen naar het doel wat we ons gesteld hebben. We zitten dan voor ons gevoel vast. Deze situatie van vastzitten kan op termijn leiden tot een aantal psychische of emotionele klachten, die zich zowel geestelijk als lichamelijk kunnen manifesteren. Te denken valt aan depressie (hopeloosheid, moeheid, lusteloosheid), spanningsklachten (hoofd- of rugpijn, maag-of darmklachten), fobieën, vage angsten, relatieproblemen, werkproblemen, etc.
Vaak zie je dat iemand met zichzelf in conflict raakt; bijvoorbeeld wanneer verstand en gevoel beiden in een andere richting wijzen, en het niet eens worden. Als zo iemand zodoende zelf geen richting weet te geven aan zijn leven, en geen beslissingen kan nemen, wordt hij of zij ontvankelijk voor allerlei adviezen vanuit zijn of haar omgeving. Dat kan echter de verwarring nog vergroten, want vaak zegt iedereen weer iets anders over wat goed zou zijn voor iemand. En daarbij, wie zegt dat anderen weten wat goed voor jóu is..? Wil je leren de antwoorden in jezelf te zoeken en te vinden, dan kun je in psychotherapie leren hoe. Vanwege mijn deels Indische roots heb ik mij ook verdiept in dat deel van mijn identiteit. Er zijn naar mijn idee duidelijke kenmerken ten aanzien van de grootste en tevens minst opvallende minderheid in ons land, de ‘Indo’s’. Voor zover dat onderdeel is van de problematiek waarmee iemand bij mij binnenkomt, kan ik daar vanuit dat extra stukje expertise op antwoorden. Zelf behorend tot de INOG’s (Indische Na Oorlogse Generatie) ken ik bijvoorbeeld 2e generatie (oorlogsslachtoffer-) problematiek als eigen thematiek die ik te verwerken (= integreren in mijn persoon) heb gehad.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do, Za - Zo
Gesloten
Wo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychotherapiepraktijk Kom tot Jezelf in Poststraat 36, Kerkrade Limburg 6461 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6461 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814995]