Rd4 Kringloopwinkel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spekhofstraat 4 , 6466 LZ Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Rd4 Kringloopwinkel

U vindt in onze winkels in Heerlen, Kerkrade en Margraten een ruim assortiment van degelijke, originele en goedkope tweedehands spullen. Van curiosa tot bankstellen, van televisies tot kleding, van computers tot boeken, enzovoorts. En het aanbod wisselt voortdurend! Elke dag komen er vrachtwagens met nieuwe en unieke spullen binnen.

Door te winkelen bij de Rd4-kringloopwinkels levert u een positieve bijdrage aan het milieu. De spullen die u koopt komen niet in de afvalberg terecht en worden dus niet verbrand. Daarnaast levert uw aankoop een besparing op van grondstoffen die anders nodig waren geweest voor het maken van een nieuw product. Bovendien helpt u mee aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Rd4actueel

Categorieën: Clothing & Shoe Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rd4 Kringloopwinkel in Spekhofstraat 4, Kerkrade Limburg 6466 LZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6466 LZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824850]