Restaurant Bij Walther

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 38 , 6461 EC Kerkrade, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Restaurant Bij Walther

Capri is al meer dan veertig jaar een begrip achter het standbeeld “D’r Joep” op de Markt in Kerkrade. Sinds 2004 runnen Walther en Jacqueline Verbruggen-Nelissen Capri. Zij richtten zich in de begin jaren voornamelijk op het maken van ambachtelijk Italiaans ijs. Walther is zich echter steeds meer gaan toeleggen op wijn en spijs, waardoor Capri gestaagd gegroeid is.

Walther belooft dat het ook hier genieten wordt. Liefhebbers van culinaire gerechten met een Mediterrane inslag komen volop aan de trekken met een 3 wekelijks wisselend driegangen keuzemenu. De verse vis is een echte aanrader voor de smaakpupillen, laat Walther weten. Een heerlijke wijn of een vers getapt Alfa pils zorgen ervoor dat het culinair festijn helemaal slaagt.

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bijwalther

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kerkrade Limburg

Is Restaurant Bij Walther in Markt 38, Kerkrade Limburg 6461 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6461 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825991]