Rolduc, abdijhotel, restaurant & conferentieoord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heyendallaan 82 , 6464 EP Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Rolduc, abdijhotel, restaurant & conferentieoord

ABDIJ ROLDUC: HISTORISCH GENIETEN!
Abdij Rolduc werd ruim 900 jaar geleden gesticht door Ailbertus van Antoing. Wat ooit begon als een klein kerkje met wat houten bijgebouwen, is in de loop van de eeuwen uitgegroeid tot het grootste aaneengesloten abdijcomplex van de hele Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 mooiste monumenten van ons land.

En in dit bijzondere monument kunt u overnachten! Even een weekendje weg met z’n tweeën of met een gezelschap tijdens een personeelsuitstapje of een congres. Het abdijhotel beschikt over maar liefst 160 hotelkamers, verdeeld over 2- en 3-sterrenkamers. Daarnaast biedt de abdij onderdak aan het Conferentieoord Rolduc met 16 vergader- en congreszalen, waaronder een complete theaterzaal met meer dan 400 zitplaatsen.

Maar Rolduc is veel meer dan dat. Wie door de eeuwenoude kruisgangen dwaalt, wie van de prachtige rococobibliotheek (uniek in Nederland) geniet of even afdaalt naar de 900 jaar oude crypte van de abdijkerk, beseft dat Rolduc een unieke beleving is. Wie al dit moois eens met eigen ogen wil zien, is van harte welkom om deel te nemen aan een historische rondleiding. Elke zondagochtend (10:30-12:00 uur)- en tijdens de schoolvakanties ook op woensdagnamiddag (16:00-17:30 uur). Check de exacte data op www.rolduc.com. Prijs rondleiding: € 6,50 p.p. inclusief consumptie.

Ook op culinair gebied biedt Abdij Rolduc voor elk wat wils. Met een knipoog naar het rijke verleden van Abdij Rolduc wordt in de brasserie iets van de klassieke kloostersfeer tot leven gewekt. ’s Avonds kunt u à la carte dineren of genieten van het 3-gangen weekmenu met verse lokale en seizoensgebonden producten. Overdag bent u welkom voor een kloosterlunch of een hapje en een drankje van onze speciale bier- en borrelkaart. Bij mooi weer is tevens ons terras geopend in de pittoreske binnentuin.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/abdijrolduc/
Twitter: https://twitter.com/abdijrolduc

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rolduc, abdijhotel, restaurant & conferentieoord in Heyendallaan 82, Kerkrade Limburg 6464 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6464 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821940]