Tattoos

Tattoos van Tattoo Supreme

Door: Tattoo Supreme  15-02-2012
Trefwoorden: Design, Sieraden, limburg

De tatoeages worden gemaakt door Jane & Alex. Wij tatoeëren volgens de richtlijnen van de GGD. Kom binnen en overleg met wat de mogelijkheden zijn. Tatoeages worden hoofdzakelijk op afspraak gezet. Een aantal regeltjes: Wij tattooeren geen mensen onder de 16, bij twijfel vragen we naar je legitimatie. Wij tattooeren geen mensen onder invloed van Alcohol of andere hard Drugs. wij behouden ons het recht om ieder persoon of ontwerp te weigeren. Wij tattooeren geen vrouwen die zwanger zijn. Het is niet toegestaan om te eten of te roken in de shop. Pinnen is niet mogelijk. Wij vragen een aanbetaling van 20 euro voor een kleine tatoeage en 50 euro voor een grote tatoeage. Je kunt de afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos verzetten anders vervalt je aanbetaling. Wij trachten iedereen op dezelfde en vriendelijke manier te behandelen. En wij hopen dat dit ook wederzijds is.

Trefwoorden: Art, Bodyart, Design, heerlen, Huid, kerkrade, landgraaf, Lichaam, limburg, Lippiercing, Naalden, Neus, Neuspiercing, Piercing, Piercings, Piercingshop, Piercingsieraden, Plug, Shop, Sieraden, Tatoeages, Tatoo, Tattoos, tepelpiercing, Tong, Tongpiercing, Tunnels, Versiering, Wenkbrauwpiercing

Andere producten en diensten van Tattoo Supreme

Tunnels en pluggen van Tattoo Supreme thumbnail
15-02-2012

Tunnels en pluggen

Laat je stretchen ipv zelf stretchen


15-02-2012

ontwerp tekenen

We doen naast alleen tatoeëren ook een gepast ontwerp voor je tekenen.


Piercing sieraden van Tattoo Supreme thumbnail
15-02-2012

Piercing sieraden

Naast het zetten van piercings, kun je natuurlijk ook sieraden bij ons kopen.


Nazorg piercings van Tattoo Supreme thumbnail
15-02-2012

Nazorg piercings

Nazorg is gratis


Piercings zetten van Tattoo Supreme thumbnail
15-02-2012

Piercings zetten

Bij Tattoo Supreme staat hygiëne, kwaliteit en service op de bovenste plaats. Bij ons wordt er gewerkt via de regels van de GGD. U kunt bij ons terecht voor alle soorten piercings, ook voor dermals, stretchen etc. Alle piercings zijn inclusief sieraad, nazorg, en een informatie pakket. Wij werken zonder afspraak, dus kom gerust gezellig binnen.