Volendammer VOF Jaap de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bleijerheiderstraat 178 , 6462 AR Kerkrade, Limburg

E-mail

Over Volendammer VOF Jaap de

Jaap de Volendammer is een begrip in Kerkrade en wijde omgeving. Het bedrijf werd al in 1904 gevestigd en wordt dan ook al in de derde generatie uitgebaat. Dit feit alleen al bewijst dat kwaliteit hoog in het vaandel van de oorspronkelijk uit Volendam stammende familie Schilder staat geschreven. Ook wat betreft de service kan het bedrijf op een rijke ervaring terug grijpen, zodat aan elke wens van de cliëntele voldaan kan worden binnen zeer korte tijd. Tot zijn vaste cliëntele rekent het bedrijf naast talloze particulieren ook diverse ziekenhuizen en zorginstellingen. De employees van het bedrijf zijn net als de eigenaar zeer deskundig en werken zowel in de kleine maar zeer hygiënische winkel, als ook op de wekelijkse markten die in de verscheidene steden in zowel Nederland en Duitsland worden bezocht.

Kwaliteit.

De kwaliteit van onze producten wordt voortdurend nauwlettend in de gaten gehouden, mede door de G.K.D. (Gemeenschappelijke Kwaliteits Dienst) die d.m.v. haar regelmatige strenge controles erop toeziet dat de kwaliteit van onze producten 100% gewaarborgd is, zodat u alleen het beste dat er te krijgen is bij ons kunt kopen. Onze koel- en vriescapaciteit is van dien aard dat ook tijdens het proces van koelen en vriezen de kwaliteit volledig gecontroleerd en bewaard wordt. Dit is tevens het geval tijdens het transport van onze producten in onze hypermoderne koel/vries wagens. Op de wekelijkse markten voeren wij onze producten aan in state of the art gekoelde verkoopwagens, zodat de kwaliteit op de markt net zo gegarandeerd is als in onze winkel.

Openingstijden

Ma
24 uur open
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VishandelJaap-de-Volendammer-VOF-980841261954646/

Categorieën: Seafood

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Volendammer VOF Jaap de in Bleijerheiderstraat 178, Kerkrade Limburg 6462 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Online Bestellen diensten in Kerkrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkrade Online Bestellen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkrade Limburg, 6462 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3720054]