Verhaegen Keukens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 31 B , 5995 BC Kessel lb, Limburg

E-mail

Over Verhaegen Keukens

Verhaegen Keukens, uw droomkeuken onze zorg!
Verhaegen Keukens is een vooruitstrevende zelfstandige keukenspeciaalzaak waar ú als klant centraal staat. U kiest bij ons voor een kwalitatief uitstekend product, maar ook voor een betrokken familiebedrijf met een ervaren team van adviseurs en een eigen montagedienst. Allen met liefde voor hun vak. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij al uw keukenwensen waar maken. Ook voor maatwerk en uitgekiende oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen wij uw droomkeuken aan de hand van een persoonlijk, eerlijk en gedegen advies. Wij leveren keukens in elke gewenste prijsklasse, kopen direct in bij de fabrikanten en hanteren daardoor direct de scherpste prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat daarbij altijd voorop.
Wij leveren ook losse inbouwapparatuur, vrijstaande keukenapparaten, keukendeurtjes, werkbladen, rugwanden, onderdelen, kranen, verlichting en andere keuken-accessoires voor bestaande keukens.
Wij vragen géén aanbetaling en indien gewenst verzorgen wij alle bijkomende werkzaamheden; van demontage van uw oude keuken tot en met de gebruiksklare oplevering van de nieuwe. Uiteraard geniet u altijd van onze uitstekende service, ook nádat u heeft betaald.
Zien, beleven, voelen en proeven, een keuken kopen bij Verhaegen Keukens is een feest!

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/VerhaegenKeuken

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verhaegen Keukens in Markt 31 B, Kessel lb Limburg 5995 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Kessel lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kessel lb Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kessel lb Limburg, 5995 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3724840]