Boots Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 25 , 6374 HH Landgraaf, Limburg

E-mail

Over Boots Optiek

Boots Optiek is een optiekzaak met meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen en deskundig advies over monturen, glazen, contactlenzen, zonnebrillen of zonnebrillen op sterkte.

Nederland telt ongeveer 1.6 miljoen contactlensdragers. Het dubbel aantal mensen heeft echter ooit lenzen geprobeerd te dragen. Bijna zonder uitzondering zijn deze mensen gestopt omdat ze het gewenste comfort niet bereiken.

Comfortabel en veilig lenzen dragen draait in feite om drie zaken. Contactlenzen, maar vooral ook vloeistoffen, moeten van topkwaliteit zijn en goed worden afgestemd op de lenzendrager. Daarom is deskundig advies onontbeerlijk. Het is van groot belang om vast te stellen wat voor u ogen het beste is en op welke manier u optimaal kunt zien. Tot slot is het belangrijk dat u op de juiste manier met u lenzen omgaat en dat u regelmatig u ogen laat controleren.

Loop gerust even binnen en we geven u graag het advies dat bij u past.

Enkelvoudige glazen
Het enkelvoudig glasprogramma is zeer flexibel in te zetten voor u als consument,Vanuit de voorraad brillenglazen, de sferische en asferische recept en gekleurde brillen, kunt u als consument altijd de juiste keuze maken.

Bureauglazen.
Bureauglazen zijn de praktische oplossing voor beeldscherm, lezen en hobby, waarbij men langdurig op korte en middel afstand scherp kan zien.

Zonneglazen.
Het uitgebreide aanbod zonnenglazen bij ons is verkrijgbaar in verschillende tinten en contrastverhogende kleuren, met 100% UV bescherming voor comfort en veilig zicht, daarbij vergroten polariserende glazen visueel comfort en veilgheid.

Transitions geavanceerde meekleurende brillenglazen.
Transitions brillenglazen zijn heldere brillenglazen. Door het meekleurend effect passen ze zich automatisch aan in verschillende lichtomstandigheden en helpen ogen te beschermen tegen zonneschitteringen. Transitions brillenglazen dragen bij aan dagelijks kijkcomfort voor uw consument.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Landgraaf Limburg

Is Boots Optiek in Kerkstraat 25, Landgraaf Limburg 6374 HH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Brillen diensten in Landgraaf Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Landgraaf Brillen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Landgraaf Limburg, 6374 HH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818211]