Fysiotherapie van Mierlo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Godfried Bomansstraat 23 , 6372 KP Landgraaf, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie van Mierlo

Fysiotherapie van Mierlo te Landgraaf onderscheidt zich door professionaliteit en grote betrokkenheid met u als klant. In onze goed uitgeruste praktijk bundelen wij onze krachten en zetten onze individuele specialisaties maximaal in om u zo deskundig mogelijk te begeleiden en behandelen, hetgeen moet leiden tot een optimaal behandelresultaat.

U vindt bij ons een team van 5 gekwalificeerde en ervaren fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisaties en kwaliteiten, waarin ze zich voortdurend verder bekwamen middels studie en bijscholing. Op het tabblad “ons team” kunt u kennismaken met de verschillende collega’s en kunt u lezen over hun specialisaties en wanneer zij aanwezig zijn in de praktijk.

Door de royale openingstijden is het bijna altijd mogelijk een afspraak te maken op een dag en tijdstip dat u het beste schikt, met de fysiotherapeut van uw keuze. Wij houden niet van wachtlijsten, dus het streven is om u op korte termijn (in het geval van spoed liefst nog dezelfde dag) een afspraak te geven in onze praktijk, of bij u aan huis (indien hiervoor een indicatie is).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/fysiovanmierlo

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie van Mierlo in Godfried Bomansstraat 23, Landgraaf Limburg 6372 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Landgraaf Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Landgraaf Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Landgraaf Limburg, 6372 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826657]