Geboortezorg Limburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Minckelersstraat 2 , 6372 PP Landgraaf, Limburg

E-mail

Over Geboortezorg Limburg

Geboortezorg Limburg is de overkoepelende naam van drie kraamzorgorganisaties: Meander Kraamzorg, Kraamcentrum Schellings en GroeneKruis Domicura Kraamzorg. Geboortezorg Limburg telt 200 medewerkers die samen per jaar in Limburg zo’n 3000 kraambedden verzorgen. Er wordt intensief samengewerkt in de zorgketen in Limburg: van ziekenhuizen tot verloskundigen. Met haar kennis en ervaring is Geboortezorg Limburg hét adres voor kraamzorg en meer…

Onze missie
Wij bieden optimale kraamzorg als preventieve investering in het jonge gezin. Wij zorgen voor kind(eren) en hun gezin en geven ze een formidabele en liefdevolle start van het leven , waarbij wij de ouder(s) optimaal, op maat, ondersteunen en leren deze start succesvol voort te zetten.
Vanaf de aanmelding tot het einde van de zorg luisteren wij naar onze klanten en geven wij informatie die men begrijpt. Wij bieden wat de klant vraagt en wenst. Wij laten onze klant genieten. Wij voelen aan hoe wij de klant net dat extra's bieden en helpen hen daar waar onzekerheden bestaan in de nieuwe rol. Wij helpen moeders en vaders letterlijk en figuurlijk waar nodig weer op de been, zodat zij zelfverantwoordelijk en zelfstandig verder kunnen met hun gezin.

Wij leveren hoogstaande kwaliteit op maat, zowel voor de klant als de ketenpartners. Wij stemmen duidelijk en eenduidig af met de ketenpartners en zijn voortdurend met hen in dialoog.
Wij richten ons voortdurend op verbeteringen in de eerstelijns kraamzorg en werken aan bestendiging van werk voor onze werknemers. We zijn betrouwbaar, transparant, zorgvuldig en werken maatschappelijk verantwoord. De medewerker werkt met passie en plezier, kent de wens van de klant en vindt Geboortezorg Limburg een aantrekkelijke werkgever.

Wij hebben een leidende positie in de geboortezorg van Limburg en zijn voor anderen de belangrijkste partner.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Geboortezorg Limburg in Minckelersstraat 2, Landgraaf Limburg 6372 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Landgraaf Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Landgraaf Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Landgraaf Limburg, 6372 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227871]