Kunstgebit Parkstad

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinssenstraat 41 , 6372 EW Landgraaf, Limburg

E-mail

Over Kunstgebit Parkstad

Voor het aanmeten en vervaardigen, maar ook voor reparaties en opvullen van uw kunstgebit, kunt u bij Kunstgebit Parkstad voor het verzorgingsgebied Heerlen, Kerkrade en Landgraaf terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten en zijn gevestigd in de omgeving Parkstad. Heeft u last van pijn, een loszittende prothese, of heeft u andere problemen met uw prothese? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en werken samen met twee zeer ervaren en terzake kundige implantologen/tandartsen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe prothesen, ook op implantaten, reparaties, opvullen (rebasen), gedeeltelijke gebitsprotheses zowel frames (metaal als kunststof), gebitsbeschermers, knarsplaatjes. Naast de traditionele kunstgebitten is Kunstgebit Parkstad ook gespecialiseerd in het maken van implantaat gedragen gebitsprothese (klikgebit). Onze praktijk in Landgraaf beschikt over een hellingbaan. Hierdoor zijn wij goed toegankelijk voor rollators en rolstoelen.
Bent u moeilijk ter been kunt u ook voor het aanmeten van een nieuw kunstgebit aan huis behandeld worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KunstgebitParkstad/

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kunstgebit Parkstad in Prinssenstraat 41, Landgraaf Limburg 6372 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Landgraaf Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Landgraaf Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Landgraaf Limburg, 6372 EW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827079]