Franse zeep, zeep d'Alep, lavendel uit de Provence, Vis Ta Vie geboorte/huwelijk/communie collectie

Franse zeep, zeep d'Alep, lavendel uit de Provence, Vis Ta Vie geboorte/huwelijk/communie collectie van Maison Joie de Vivre

Door: Maison Joie de Vivre  17-03-2011
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Huwelijk, Geuren

Wij leveren Franse zeep in vele geuren, kleuren en vormen. Lavendelproducten uit de Provence, zoals zeep, eterische olie, massageolie, lavendelzakjes, geurstokjes, homespray, kussentjes etc.
Verder leveren we Drake homefragrances.
Cadeau-artikelen kunnen met alle producten gecombineerd worden.
We richten ons op geboortebedankjes van Vis Ta Vie, mooie serie van doosjes, mini kleertjes, wiegjes, schoentjes etc. dit alles om te vullen met suikerbonen, chocolade, snoepjes of zeepjes.
Ook bieden wij de serie van de Makerij voor geboorte, communie en huwelijk. Een mooie kleurrijke serie van loktapapier en vilt, maar ook karton en blikjes. Ook om te vullen met suikerbonen, snoepjes, chocolade of zeepjes.
Voor jubileum zijn deze producten ook erg geëigend. We bieden ook een traditionelere serie aan, zoals taarten en suikerbonen met tule.
Voor ieder dus wat wils! Presentatie kan op geheel naar wens, heel veel mogelikheden.
Ook voor relatiegeschenken kunt u bij ons terecht.
We breiden uit met de home collectie van Appletrees.

Trefwoorden: Bedankjes voor geboorte, communie en huwelijk, Doop, Geuren, Huisparfum, Huwelijk, Huwelijksbedankjes, Lavendelolie, Lint, Relatiegeschenken, Zeep, Zeepketting, Zeepkettingen,