openhaardhout, briketten, hardhoutbriketten hout pellets

Door: Openhaardhoutweb  19-03-2011

‘Peter van der Mark openhaardhout’ is gespecialiseerd in het allerbeste haardhout: Eikenhout.

U kunt hout bij ons bestellen door in de kolom aan de linkerzijde de categorie te kiezen, bijvoorbeeld assortiment eikenhout bezorgd.

Tegenwoordig hebben we ook Gemengd openhaardhout namelijk een mix van Beukenhout, Haagbeuk, Essen en Esdoorn hout!

Tevens hebben we ook Berkenhout in Super pallets van 2,2m3 openhaardhout!!!

In deze categorie ziet u vervolgens alle verschillende soorten pallets staan, onderaan rechts bij ieder soort kunt u kiezen voor het aantal, hoe meer u besteld hoe goedkoper het word.

Vervolgens plaats u het product in het winkelmandje en kunt u verder gaan met winkelen.

Wilt u meteen afrekenen dan gaat u in de rechter kolom naar afrekenen, in dit blaad kunt u aangeven of u bijvoorbeeld via ideal of via vooruitbetaling wens af te rekenen, bij ideal kan het wel eens voorkomen dat de verwerking blijft hangen meestal is er in de browser te zien dat er een pop up staat als u die toestaat gaat het proces verder anders moet u op klik hier toetsen om verder te komen.

Mocht ondanks alles het niet lukken via ideal dan kunt u ook via telebankieren betalen dat gaat net zo snel ons rekeningnummer staat vermeld op het inmiddels via email naar u verstuurde opdrachtbevestiging.

Ik krijg zelf de bestellingen meteen binnen en neem via mail of telefoon contact met u op o de bezorging met u af te stemmen, uk kunt u wens ook op het bestelformulier aangeven.

We zitten dagelijks door het hele land en kunnen over het algemeen snel leveren vaak al binnen 24 uur afhankelijk van de plaats.

We werken met Te Baerts Transport uit Horst in Limburg die een nevenvestiging hebben in Eelde voor Noord Nederland

Te Baerts transport is gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten, ze verzorgen voor ons het transport van openhaardhout en briketten.

Dit hardhout kenmerkt zich door zijn mooie vlammenspel en langdurige verbranding. Wij leveren droog eiken openhaardhout, kant en klaar verpakt en gratis bezorgd.

Uiteraard zijn er veel verschillende soorten openhaardhout op de markt. Houtsoorten die gemengd worden met eikenhout, zodanig dat de eigenlijke houtsoort niet meer te onderscheiden is. Sommige van deze houtsoorten branden minder lang, zijn moeilijk aan te steken, roken of drogen slecht.

Ons eiken openhaardhout is afkomstig uit Tsjechië. De eiken groeien in de zogenaamde productiebossen. Deze bossen worden eens in de 5 jaar uitgedund om ruimte te creëren voor de overige bomen die langer door moeten groeien.Ons eiken openhaardhout, ons kachelhout, is dus een natuurlijk afvalproduct uit de bosbouw.

Kortom: bij ons krijgt u eerlijk, 100% eiken openhaardhout van hoogwaardige kwaliteit, dat met de grootste zorg is geproduceerd.

Wij hopen u als klant te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Peter van der Mark