Pro-Tand D J J van der Zwaag

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Charles Frehenstraat 6 , 6374 EM Landgraaf, Limburg

E-mail

Over Pro-Tand D J J van der Zwaag

Sinds oktober 2006 kunt u aan de Oude Markt in Waubach, pro-tand vinden. Een tandheelkundige, tandprothetische en implantologiepraktijk onder één dak.
Voor patiënten is deze vorm van samenwerking alleen maar prettig, u kunt nu op één adres terecht voor zowel uw tandheelkundige behandelingen, het plaatsen van implantaten maar ook voor het aanmeten en/of aanpassen van uw kunstgebit of prothese.

Omdat de individuele aandacht bij ons voorop staat, nemen wij alle tijd voor onze patiënten.
Onze tandarts is daarbij gespecialiseerd in werken met kinderen en volwassenen met angst. Bij het maken van afspraken proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de patiënt, bijvoorbeeld als iemand een voorkeur heeft voor de ochtend- of de middaguren.

Omdat aandacht bij ons voorop staat, nemen wij alle tijd voor onze u. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in werken met kinderen en mensen met angst.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pro-Tand D J J van der Zwaag in Charles Frehenstraat 6, Landgraaf Limburg 6374 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Landgraaf Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Landgraaf Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Landgraaf Limburg, 6374 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826252]