Arts Musculoskeletale Geneeskunde Winnubst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klaasvelderweg 34 , 6295 AJ Lemiers, Limburg
Vaals, Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Arts Musculoskeletale Geneeskunde Winnubst

Drs. Geerie Winnubst is een ervaren specialist op het gebied van manuele geneeskunde.
Ze werkte al jarenlang met veel plezier als revalidatiearts bij verschillende ziekenhuizen in Limburg, toen ze in 2009 startte met haar eigen praktijk als manueel arts. Daarnaast werkt ze momenteel als revalidatiearts in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM).

Naast haar praktijk en haar baan in het ziekenhuis geeft Drs. Winnubst ook nog les; ze is docente bewegingsapparaat aan de Universiteit Maastricht (UM).

Opleidingen

1982 – 1989 geneeskunde (basisarts)
1992 – 1994 manuele geneeskunde
1993 – 1997 specialisatie revalidatiearts

“IN EEN GROOT ZIEKENHUIS ZOALS HET AZM, WAAR IK GRAAG WERK, ZIJN ALLE HANDELINGEN TIJDSGEBONDEN. IN MIJN EIGEN PRAKTIJK NEEM IK UITGEBREID DE TIJD VOOR MIJN PATIËNTEN IN EEN ONTSPANNEN SFEER. BIJ DE INTAKE KIJK IK SAMEN MET DE PATIËNT NAAR HET PROBLEEM. TIJDENS DAT GESPREK TREK IK MINIMAAL EEN UUR UIT VOOR DE DIAGNOSE, HET OPSTELLEN VAN EEN BEHANDELPLAN, HET UITLEGGEN VAN DE BEHANDELING ZELF EN DE DAADWERKELIJKE BEHANDELING.”

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Arts Musculoskeletale Geneeskunde Winnubst in Klaasvelderweg 34, Lemiers Limburg 6295 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lemiers Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lemiers Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lemiers Limburg, 6295 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826046]