Leon Lunchcafe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Holset 48 , 6295 NC Lemiers, Limburg
Vaals, Zuid Limburg

E-mail

Over Leon Lunchcafe

In LUNCHCAFE LEON werkt men voornamelijk met biologische producten (!) en het liefst van wat de streek en het seizoen te bieden heeft. De gerechten worden dan ook liefdevol, door Leon zelf, voor u klaargemaakt. Bovendien serveert hij iedere woensdag biologische pannenkoeken!! Deze zijn gebakken volgens grootmoeders recept en zijn dan ook bijzonder lekker. Op de tap staan diverse heerlijke bieren en in de vitrine staat ambachtelijke Limburgse vlaai! U voelt zich meteen 'thuis', in deze monumentale vakwerkboerderij met stroopkokerij anno 1767, gelegen in het pittoreske dorpje Holset, met een uniek weideterras met prachtig uitzicht.......

Openingstijden

Ma - Wo, Vr - Zo
-
Do
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Lunchcafe-LEON-473811345987454/

Categorieën: Tea

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leon Lunchcafe in Holset 48, Lemiers Limburg 6295 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wijn diensten in Lemiers Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lemiers Wijn per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lemiers Limburg, 6295 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691612]