Autorijschool Ruber Sittard

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ringweg 15 , 6141 LM Limbricht, Limburg
Sittard-Geleen, Zuid Limburg

E-mail

Over Autorijschool Ruber Sittard

Ruber, thé way to drive”, is de meest unieke lesmethode van Nederland. Met als doel: met een minimaal aantal lessen tot het hoogste slagingspercentage te komen. Geheel in eigen beheer ontwikkeld op grond van meer dan 50 jaar ervaring (75 % geslaagden t.o.v. 49 % landelijk).

“Ruber, thé way to drive”, bestaat uit 4 onderdelen:
1.Het lesplan: tot in detail uitgeschreven lesplan. Met daarin de 31 les-stappen die de leerling gaat doorlopen.
2.De leerling-vorderings-kaart: hierop staan de 31 les-stappen in beeld gebracht. Zodat de instructeur aan het begin van de rijles kan zien bij welke les-stap de vorige les is geëindigd.
3.Tablet: voor alle 31 les-stappen hebben wij animaties (instructie-video’s) laten ontwikkelen. Daarmee kan de instructeur iedere les-stap op zijn tablet demonstreren. Op een tablet demonstreren met bewegende beelden, is veel effectiever en begrijpelijker dan mondelinge instructie, of gebruik van een kladblok. Hiermee wordt dure lestijd “gewonnen”.
4.E-learning: iedere leerling ontvangt een unieke code om in te loggen op “Ruber, thé way to drive”. Daarmee krijgt de leerling toegang tot onze database met animaties (+/- 100 stuks). Zo kan de leerling op zijn smart phone of tablet de animaties van alle les-stappen terugzien of al vooruitkijken naar de volgende les-stap. Op die manier bereiken we dat de leerling meer leermomenten heeft, wat zal resulteren tot minder lessen in de auto.

Ruber Sittard: de oudste en meest degelijke rijschool uit de regio met het modernste concept van heel Nederland!

Door onze unieke lesmethode: minder lessen en minder examens, dus goedkoper

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/rubersittard/

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Limbricht Limburg

Is Autorijschool Ruber Sittard in Ringweg 15, Limbricht Limburg 6141 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer opel diensten in Limbricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Limbricht opel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Limbricht Limburg, 6141 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226401]