Kusters Uitvaartzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Provincialeweg 33 , 6141 AA Limbricht, Limburg
Sittard-Geleen, Zuid Limburg

E-mail

Over Kusters Uitvaartzorg

Kusters uitvaartzorg wordt geleid door Gregor en Bettina Kusters. Het uitvaartcentrum is gelegen in Limbricht, aan de doorgaande weg tussen Sittard en Born.

Ons uitvaartcentrum is modern huiselijk ingericht. Het biedt naast een ontvangstruimte twee rouwkamers, waar nabestaanden en bezoekers in alle rust met de overledene en elkaar kunnen samen zijn. Om u optimale rust en privacy te bieden plannen wij steeds één rouwbezoek tegelijk.

Bij het regelen van de uitvaartdienst komt veel kijken.Wordt het een kerkelijke of alternatieve dienst? Kiest u voor begraven of cremeren? Op welke manier wordt invulling gegeven aan de dienst? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Wat voor dienst het ook wordt, we zullen altijd met u kijken hoe persoonlijke wensen ingepast kunnen worden.

Een persoonlijk afscheid is in onze overtuiging een belangrijke eerste stap naar rouwverwerking. Wij regelen de uitvaart samen met u, met veel aandacht voor uw ideeën en initiatieven. Onze zorg is dat de wensen van de overledene en nabestaanden bij het afscheid zoveel mogelijk gerespecteerd en uitgevoerd worden.

Het staat u vrij te kiezen voor een opbaring thuis of een opbaring in het uitvaartcentrum.

Wij hebben een breed assortiment aan kisten, variërend in materiaal en prijs, van klassiek tot modern. U kunt kiezen voor een standaard model, maar u kunt ook een kist een persoonlijk karakter geven.

U kunt bij ons terecht voor een voorbespreking. Hierbij kunt u uw wensen kenbaar maken, zodat uw nabestaanden straks voor een passend, persoonlijk afscheid kunnen zorgen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kusters Uitvaartzorg in Provincialeweg 33, Limbricht Limburg 6141 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Uitvaartverzorging diensten in Limbricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Limbricht Uitvaartverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Limbricht Limburg, 6141 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823011]