Bakkerij Smeets

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hertestraat 26 , 6067 ER Linne, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bakkerij Smeets

Bakkerij Smeets, gevestigd aan de Hertestraat in Linne, staat in de regio bekend om het ruime assortiment, de uitstekende kwaliteit van de producten en de goede service.

Naast een uitgebreid assortiment aan broodproducten, vlaaien en gebak, levert Bakkerij Smeets ook speciaal ontworpen gebak bij gelegenheden als doopfeesten, communiefeesten of bruiloften.

Regelmatig worden acties gehouden om bepaalde producten extra onder de aandacht te brengen. De winkel wordt met de seizoenen en/of festiviteiten in een bijpassende sfeer aangekleed.

Heeft u een bedrijfsfeest of receptie? Probeer eens onze echte Limburgse minivlaaitjes! Geen gedoe met servies en net zo lekker!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bakkerijsmeetslinne/

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Linne Limburg

Is Bakkerij Smeets in Hertestraat 26, Linne Limburg 6067 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taart diensten in Linne Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Linne Taart per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Linne Limburg, 6067 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773105]