Geniet van een late seizoensvakantie in Zuid-Frankrijk

Geniet van een late seizoensvakantie in Zuid-Frankrijk van Cap d'Agde

Door: Cap d'Agde  27-10-2011
Trefwoorden: Vakantie Frankrijk, vakantie zuid frankrijk

Middeleeuwse dorpjes, ambachtelijke beurzen en wijnlandgoederen zijn ideale plaatsen om tijdens de herfstvakanties te bezoeken, tijdens warme herfstdagen waarop overal rijke kleuren te zien zijn. Geniet ook van de Cap d’Agde botenshow van 2011 (28 oktober tot 1 november), dé plek voor liefhebbers om nieuwe boten en tweedehands boten te kopen en te verkopen, conferenties bij te wonen en veel andere wateractiviteiten te ontplooien. 

Zoekt u naar een herfstvakantie die 2011 in stijl afsluit? Kom naar Cap d’Agde in aan de Mediterrane kust. Cap d’Agde is de ideale bestemming voor een geweldige vakantie in Zuid-Frankrijk. Ontdek de rijke schoonheid van haar historische erfgoed, zoals Agde, dat door de Grieken gesticht is, en de diversiteit van de natuurlijke omgeving, denk aan de Mont Saint-Loup vulkaan en het Bagnas Nature Reserve.
 

Bij Agde, van Cap d'Agde tot la Tamarissière, vindt u een opeenvolging van 11 stranden, voorzien van wandelvriendelijke wegen langs een kustlijn van bijna 10 mijl. Onder deze stranden bevindt zich ook een van de mooiste basalt stranden in het Mediterraans gebied, Anse de la Grande Conque. De zwarte kleur is een stille getuige van de vroegere vulkanische activiteit rondom Agde. De rivier Hérault biedt langs haar kust een aantal prachtige uitzichten. Deze stroomt door de Hérault vallei voor het bij Grau d’Agde, een traditioneel vissersdorpje, uitkomt in de Middellandse Zee. 

Voor een zelfvoorzienend appartement in Agde tijdens het naseizoen kijkt u online. Als u liever gaat voor all-inclusive vakanties, probeer dan de vakantiedorpjes in de omgeving.  
 
Herfst Bootshow 2011 in Cap d’Agde  
De 12e editie van de Herfst Bootshow in Cap d’Agde biedt authentieke ervaringen, zowel op het water als op het land. Geniet van een leuke dag voor bootliefhebbers, professionele exposanten en de hele familie. Een uniek dorpje aan zee onder een prachtige feesttent toont alles wat zeilliefhebbers nodig hebben, of het nu onder of boven water is.
 

Haar nieuwe dok biedt een fantastische showcase om nieuwe boten te bezoeken. Een programma met conferenties zal liefhebbers de kans bieden om hun rijke ervaringen te delen.  
De botenbeurs van dit jaar richt zich op eco-verantwoordelijkheid, met krachtige acties op het gebied van afvalsortering, water en energiebeheer.

Zoekt u nog iets om in het naseizoen te doen? Boek een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk en bezoek de Cap d’Agde Bootshow van 2011.
 

Trefwoorden: Vakantie Frankrijk, vakantie zuid frankrijk

Andere producten en diensten van Cap d'Agde

09-08-2011

Cap d’Agde, de ideale bestemming voor uw gezinsvakantie in Frankrijk aan de kust!

Cap d’Agde is de ideale bestemming voor een fantastische gezinsvakantie in Frankrijk aan de Middellandse Zee. Voor de zomer van


03-06-2011

Vakantie aan de Middellandse Zeekust? Cap d’Agde heet u van harte welkom!

In het hart van de Hérault en nabij Beziers geniet Cap d’Agde van een unieke ligging voor een geslaagde familievakantie


20-12-2010

Cap d’Agde voor een ontspannen vakantie Zuid Frankrijk aan zee

Cap d’Agde is één van de meest bekende badplaatsen op de wereld met een zeer rijke geschiedenis. Toeristen komen al


20-12-2010

Cap d’Agde voor een ontspannen vakantie Zuid Frankrijk aan zee

Cap d’Agde is één van de meest bekende badplaatsen op de wereld met een zeer rijke geschiedenis. Toeristen komen al