Hansen Dranken BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veestraat 6 , 6067 AS Linne, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail

Over Hansen Dranken BV

Hansen Dranken bestaat sedert 1947 en behoort tot de grootste onafhankelijke drankengroothandels van Nederland. Hansen Dranken is een begrip binnen de drankenwereld in Nederland.

Het familiebedrijf Hansen Dranken kent een assortiment van circa 7000 artikelen betreffende bier, frisdranken, wijn en gedistilleerd. Doordat Hansen Dranken onafhankelijk is kunnen vrijwel alle soorten en merken dranken die verkrijgbaar zijn op de markt uit voorraad geleverd worden. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Deze producten worden betrokken uit binnen- en buitenland.

Hansen Dranken levert haar producten door geheel Nederland met haar eigen wagenpark. U kunt er echter ook voor kiezen om de goederen zelf op te halen in Linne. Daarnaast exporteren wij ook naar landen binnen Europa of zelfs buiten Europa. Er kan geleverd worden in kleine hoeveelheden (een tray, een krat, een doos) maar ook in grote hoeveelheden (containers/volledige vrachtwagens).

Wij kunnen onze leveringen aanpassen naar de wensen van uw bedrijf. Of het nu gaat om een horecabedrijf, slijterij, groothandel of eenmanszaak het maakt voor ons geen verschil.

Daarnaast beschikt Hansen Dranken over een eigen slijterij en een evenementenafdeling.

De directie en het ruim 100 mensen tellend personeelsbestand van Hansen Dranken staat klaar om u van advies te dienen en ervoor te zorgen dat u de producten krijgt die u nodig heeft. Tijdig en conform afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hansendranken

Categorieën: Beverages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hansen Dranken BV in Veestraat 6, Linne Limburg 6067 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Linne Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Linne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Linne Limburg, 6067 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820726]