Hansen Evenementen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maasbrachterweg 2 , 6067 CR Linne, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hansen Evenementen BV

Hansen Evenementen is geheel gespecialiseerd in het verzorgen van feesten. Van tapmeubels tot tafels, van stoelen tot porselein, maar ook koelcontainers, mobiele biertanks en een eigen (bier)tankwagen behoort tot de mogelijkheden. Kortom alles wat nodig is om een feest goed te verzorgen. Alle materialen zijn van professionele kwaliteit en hebben een representatieve uitstraling.

Het organiseren van een evenement bestaat niet alleen uit het leveren van materiaal en drank, maar vooral ook een goede samenwerking met de organisatie vóór, tijdens en na het evenement is belangrijk. Hierbij kunt u vertrouwen op het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Hansen Evenementen Dit geeft de geruststelling dat uw evenement in goede handen is. Een evenement is pas geslaagd als de bezoekers na afloop zeggen: “Dat was me nog eens een feest”.

Hansen Evenementen heeft veel ervaring in het verzorgen van evenementen. Zo is Hansen Evenementen al jaren lang partner bij de organisatie van o.a. Ospel Blues, Oud Limburgs Schuttersfeest, Zuid Limburgs Federatie Feest, Internationaal Jumping concours Zangersheide.

Maar ook diverse lokale evenementen worden door Hansen Evenementen verzorgd; denk hierbij aan buurt- en bedrijfsfeesten, zomerfeesten, bruiloften, opendagen, tuinfeesten, examenfeesten en communiefeesten, etc.

Op onze site vindt u een overzicht van de producten die Hansen Evenementen kan aanbieden. U kunt onze folder downloaden in PDF-formaat. Dit overzicht wordt regelmatig geactualiseerd, zodat deze altijd actueel blijft.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, bel dan gerust even met Hansen Evenementen 0475-465775 of mail naar [email protected]

Contact / Bezorgen / afhalen
U kunt de gehuurde spullen afhalen bij Hansen Evenementen te Linne danwel op uw thuisadres laten bezorgen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Linne Limburg

Is Hansen Evenementen BV in Maasbrachterweg 2, Linne Limburg 6067 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Organisatie diensten in Linne Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Linne Organisatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Linne Limburg, 6067 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826770]